Verkeersregelaars & E.H.B.OOfficiële verkeersregelaars zijn tegenwoordig nodig om te kunnen zorgen dat het parkeren in goede banen wordt geleid en er een goede in en uitstroom van bezoekers mogelijk is op uw evenement. Door onze verkeersregelaar geüniformeerd te werk te stellen, is hier gekozen voor veiligheid, uitstraling en gezag.
Onze medewerkers zijn gediplomeerd en zijn gekleed in opvallende kleding zoals de wet voorschrijft en hebben de beschikking over moderne communicatie middelen om goed onderling contact te houden en alle situaties goed te kunnen begeleiden.

Gecertificeerde verkeersregelaars.

Wij bieden een scala aan diensten voor o.a. de politie, evenementenbranche, de bouwwereld en diverse middenstandsbedrijven. De meeste organisaties maken gebruik van evenementen verkeersregelaars. Wij leveren verkeersregelaars die zonder politiebegeleiding mogen werken. Voor de organisatie is het belangrijk te weten dat men een verzekeringsrisico loopt indien men niet gebruik maakt van gecertificeerde verkeersregelaars. 

EHBO

Het leveren van E.H.B.O Personeel behoort ook tot de mogelijkheden.

 Wilt u meer weten over onze verkeersregelaars en E.H.B.O diensten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via 010-3021332 of via info@dmsecurity.nl