Over Ons


Missie &Visie

D&M Security wil bijdragen tot een veiligere en efficiënte maatschappij in het algemeen door permanent te werken aan vooruitgang en professionalisering in de activiteiten logistiek en veiligheid. Hierbij willen we de meest vooruitstrevende en innoverende organisatie worden en blijven.

Wat de werkwijze van D&M Security uniek maakt:

- we denken in oplossingen
- u krijgt een vaste contactpersoon die altijd bereikbaar is
- we beveiligen uw object, evenement of project volledig naar naar uw wensen
- we zetten alleen beveiligers in die gecertificeerd zijn
- klanten houden overzicht door in te loggen in ons administratiesysteem en door de dagelijkse rapportages die worden toegezonden
- klanten kunnen altijd een overzicht krijgen van ons track&trace systeem, waarin al onze auto's worden gevolgd.Gedisciplineerd

Ons personeel is gedisciplineerd, betrokken en bezit naast de juiste opleidingen ook over een politieverklaring van betrouwbaarheid. Onze beveiligers zijn getraind om de juiste maatregelen te treffen bij een inbraak (poging) of bij brand en hebben ruime ervaring in diversen beveiligingswerkzaamheden. Zij weten precies hoe zij moeten handelen om de schade te beperken of te herstellen.

 

Efficiënt

Efficiëntie en kostenbesparing gaan hand in hand. D&M Security kijkt naar uw eigen wensen wat betreft beveiliging en maakt voor u vervolgens een efficiënt en kostenbesparend pakket op maat. Wij zorgen voor de veiligheid in en rondom uw locatie, zorginstelling of evenement, zodat u daar zo min mogelijk omkijken naar heeft.

 

Vooruitstrevend

D&M denkt met u mee en is vooruitstrevend in de oplossingen. We houden er rekening mee dat iedere organisatie, locatie en omstandigheid uniek is en we gaan graag met u om tafel om de risico’s in kaart te brengen. Op basis daarvan geven wij een gedegen advies.

 

Innovatief

Desgewenst combineren we toegangscontrole, inbraakdetectie, camera-observatie, video analyse, branddetectie en andere beveiligingsystemen in uw project. We zoeken altijd naar betaalbare, effectieve en innovatieve oplossingen.
Door gebruik te maken van ons online management systeem kunnen onze opdrachtgevers de planning, rapportages, meldingen, notificaties inzien.

 

Professioneel

De beveiligingswerkzaamheden worden verricht met goedkeuring van het Ministerie van Justitie, onder het Ministeriële goedkeuringsnummer ND-3432. Vanzelfsprekend beschikt ons bedrijf over alle benodigde vergunningen en is ons personeel flexibel, professioneel en gediplomeerd.

 

Gecertificeerd

Wij zijn door de VEB gecertificeerd als erkend beveiligingsbedrijf. De VEB staat voor de Vereniging Europese Beveiligingsbedrijven. De gestelde eisen voor aansluiting van een beveiligingsbedrijf bij de VEB waarborgen kwaliteit en vakmanschap. Dit zijn niet alleen de wettelijke eisen, maar ook aanvullende kwaliteitseisen vanuit de VEB. Ieder jaar keurt de VEB alle aangesloten beveiligingsbedrijven opnieuw.