Meldkamer / Dispatch


Alert en direct in actie

De meldkamer is het centrum van ons beveiligingswerk, van zowel bewakingsactiviteiten, het oplossen van storingen, het toezichthouden via camerabeelden en het uitrukken bij ongeregeldheden of calamiteiten. Bij een inbraak-, overval-, sabotage- of  brandmelding is snel en doelgericht handelen van essentieel belang.

Camera toezicht

Cameratoezicht een goede kostenbesparende methode als u in de avonden en nachten of 24 uur per dag bewaking van uw bedrijf, pand of terrein nodig heeft. De camera's hebben detectoren en wanneer die geactiveerd worden, controleert de centralist de locatie binnen enkele seconden. Conform afspraken met u, kan er direct uw contactpersoon gebeld worden eventueel onze surveillancedienst, politie of brandweer. Lees hierover meer bij Alarmopvolging.

Telefooncentrale

Aangezien onze meldkamer altijd bezet is, kunnen we u ook een Teleservice bieden. Wij staan dan uw klanten te woord volgens een afgesproken procedure. Wij rapporteren alle ontvangen telefoontjes en meldingen en bellen in het geval van storingen de dienstdoende monteur.

Zou u graag over de service van onze meldkamer meer informatie willen? Neemt u dan contact met ons op.