Alarmopvolging


Met D&M Security als bewakingspartner hoeft u nooit meer de deur uit voor een alarm, hoeft u zich geen zorgen meer te maken wie de sleutels van uw pand heeft en hoeft u geen beroep meer te doen op anderen. Zodra u uw pand afsluit, nemen wij alle zorgen uit handen in het kader van alarmopvolging. Zo kunt u met een gerust hart van uw nachtrust genieten, naar een feestje of een weekendje weg gaan.


Wat is alarmopvolging?

Zodra de alarmservicecentrale een alarmmelding ontvangt, voor inbraak, brand of sabotage, snelt de dichtstbijzijnde surveillant naar uw pand. Hij maakt een inschatting van de situatie, schakelt indien nodig politie en/ of brandweer in en doet al het mogelijke om uw bezittingen te beschermen. Is de situatie eenmaal onder controle, dan brengt de surveillant uitgebreid rapport uit aan u en de betrokken instanties en draagt zorg voor eventuele noodreparaties. Pas als alles geregeld is en de veiligheid van uw pand gegarandeerd kan worden, vertrekt onze surveillant.

Waarom alarmopvolging?

Onze beveiligers zijn opgeleid en getraind om de juiste maatregelen te treffen bij een inbraak (poging) of bij brand. Zij weten precies hoe zij moeten handelen om de schade te beperken of te herstellen.

Buiten het feit dat het voor u een geruststellende gedachte is dat uw eigendommen worden bewaakt door professionals, stellen de meeste politiekorpsen in Nederland dat indien politieassistentie gewenst is, verificatie plaats moet hebben gevonden. Een van de 4 methoden is als er door de klant of door een bewakingsdienst is vastgesteld dat het daadwerkelijk om een inbraak(poging) gaat.

Meer weten over alarmopvolging? Neem gerust contact met ons op.